Particulier

Consumentenproviders

Een provider is een leverancier van digitale diensten. Deze diensten zoals telecom, internet en televisie worden op basis van een abonnement afgenomen. Vaak kun je bij één aanbieder ook voor verschillende diensten terecht. Lees hier over de providers en hun pakketten.

2 facturen / incasso’s

Let er wel op dat u straks twee facturen ontvangt. De basisfactuur is de factuur van Midden-BrabantGlas voor het gebruik van uw eigen glasvezelnetwerk. Voor C-leden is dit € 49,– per maand, voor de B-leden € 44,– per maand en voor de A-leden € 39,– per maand.

Heeft u slechts een C-lidmaatschap van € 500,– betaalt u dus € 120,– per jaar meer dan iemand met een A-lidmaatschap van € 2.500,–. In plaats van een spaarrente van nog geen 1% zou u dus over de extra ingebrachte € 2.000 ook een voordeel van 6% kunnen behalen wanneer u overstapt op een A-lidmaatschap. Uw lokale coöperatie is u daarbij graag behulpzaam.

Naast de maandelijkse factuur van de coöperatie betaalt u dan maandelijks ook uw provider. En zoals beloofd blijft u dan – uiteraard afhankelijk van de keuze voor een provider en uw gewenste pakket – onder de € 70, € 65,– of € 60,– per maand, maar kunt u wel tot 10 keer sneller internet krijgen dan de toegezegde 100/100 .

Maandbedragen voor basispakketten bij de verschillende providers exclusief gebruikskosten voor de coöperatie:


Let wel:
Dit is slechts een summier vergelijk. Zo zijn er verschillen in aantallen zenders, wel of niet een monteur die een en ander thuis komt aansluiten, etc., etc. Wie te kiezen? Als Midden-BrabantGlas laten wij de keuze aan u over. Praat er anders eens over met de buren.
Wij zijn er van overtuigd u een gevarieerde keuze aan te bieden die recht doet aan het open karakter van ons glasvezelnetwerk.

 

Storingsafhandeling op het netwerk van Midden-BrabantGlas voor leden met een Consumentenpakket (Trined, Fiber, Stipte, netrebel en/of AltijdThuis beveiliging)

 

Uitgebreidere informatie kunt u lezen op  de pagina storingsafhandeling