Altijd Thuis – Leefsamen

← Terug naar provider overzicht

Organiseer zelf een veilige leefomgeving

AltijdThuis levert een dienst waarmee u eenvoudig en betaalbaar uw woning beveiligd tegen bijvoorbeeld brand en inbraak.

Draadloze sensoren in uw woning zijn via een sociale alarmeringsdienst verbonden met u zelf, en desgewenst met mensen in uw eigen omgeving.

Via het stabiele glasvezelnetwerk van Midden-BrabantGlas wordt deze dienst geleverd die u zelf bediend via een (mobiele) app.

Meer informatie op www.altijdthuis.nl of bekijk de video van de werking van deze dienst in deze video:

Zodra uw woning op het glasvezelnetwerk van Midden-BrabantGlas aangesloten is, bestaat de mogelijkheid deze diensten te gaan afnemen.

Langer en veiliger in uw woning blijven wonen via de glasvezelaansluiting van Midden-BrabantGlas

Leefsamen

“Leefsamen” is het consortium dat in samenwerking met de Veiligheidsregio Brabant een specifieke veiligheids- en zorgdienst voor minder zelfredzame mensen aanbiedt. Deze dienst zorgt ervoor dat mensen veiliger en meer verbonden met hun sociale omgeving thuis kunnen blijven wonen. Via het netwerk van Midden-BrabantGlas wordt deze dienstverlening aangeboden via de ‘digitale levenslijn’. Dit is een veilige verbinding om specifiek veiligheids- en zorgdiensten op aan te sluiten voor bijvoorbeeld ouderen die geen internet gebruiken, maar wel verbonden willen zijn met digitale diensten.

Meer informatie op www.leefsamen.nl Of bekijk het nieuwsitem van Omroep Brabant over deze dienst.

Speciale prijzen voor Midden-BrabantGlas leden