Compx

Logo Compx

Wilt u uw organisatie graag gebruik laten maken van de voordelen van een glasvezelverbinding, maar heeft u geen idee wie/wat u moet kiezen en welke oplossing het best past bij uw organisatie? Dan komen we graag een keer langs om u van het beste advies te voorzien. Is er in uw omgeving een mogelijkheid om aan te sluiten bij een collectieve glasvezellijn en/of wat is er allemaal mogelijk op het gebied van internet over glasvezel? We helpen u graag bij deze vraagstukken middels het geven van vrijblijvend advies. Wij komen graag een keer naar u toe om u te helpen bij de juiste keuze voor uw bedrijf!

CompX bestaat bijna 10 jaar en is als partner gevestigd bij u in de buurt. Voor ons staan veiligheid, betrouwbaarheid en een vriendelijke topservice centraal. We zijn een IT-leverancier die zorgt voor een totale ontzorging: we bieden Online Werken, Online Bellen (VoIP), Oline Back-up, Online Beheer, hardware en internetdiensten.

Zijn er vragen? Bel of mail ons gerust, we staan u graag te woord!

Daarnaast kunt u ook altijd een kijkje nemen op onze website voor meer informatie en om het gehele team te zien: www.compx.nl.

CompX
Jules Verneweg 125A
5015BK Tilburg
t: 013 8200254
info@compx.nl