Teleplaza

Logo Teleplaza

Teleplaza is ruim 20 jaar actief met telecommunicatiediensten en beschikt over een eigen technische afdeling en verkoopkantoor met service-desk in Tilburg. Teleplaza is een puur Nederlands bedrijf, dat niet afhankelijk is van buitenlandse investeerders. Teleplaza werkt met lokale partijen en netwerkeigenaren om een voordelig alternatief te bieden naast de grote aanbieders als KPN en Ziggo.

Teleplaza bij u thuis: internet, TV en telefonie
Teleplaza levert op een groot aantal glasvezelnetwerken door heel Nederland internet, televisie en telefonie en nu ook op het netwerk van Midden-Brabant Glas.
Ze maakt daarbij gebruik van een eigen ontwikkeld interactief televisieplatform met een volledig aanbod van Nederlandse en internationale zenders, dus met alle populaire zenders en uitgebreide mogelijkheden zoals de elektronische programmagids, begin-gemist en opnemen.

U kunt kiezen uit twee abonnementen. Het complete 3-in-1 pakket, inclusief TV en telefonie, of het supersnelle internet only pakket. Beide abonnementen hebben supersnel internet, waarbij u net zo snel kunt uploaden als downloaden. Internet Only heeft zelfs een snelheid van 1 Gbps. Dat is 1.000 Mbps.

Voor meer informatie kunt u op www.teleplaza.nl een postcodecheck doen en kijken wat Teleplaza bij u kan leveren.