Staat uw adres ook al op de lijst?

13 september 2015

Laatste kans voor uw aanmelding!

Kijk nog even of uw buren ook op de kaart staan en probeer hen ook nog mee in te laten haken. Het gaat over de toekomstige leefbaarheid van uw buitengebied!

Op 14 september 24:00uur sluit de mogelijkheid om mee te kunnen doen aan de aanvraag voor de BOM financiering omdat we op 17 september voor 17:00uur de aanvraag in moeten dienen bij de BOM. Indien uw adres niet is aangemeld dan kunnen we die ook niet als “aangemeld” in de definitieve financieringsaanvraag vermelden.

Op dinsdagmiddag zal de coöperatie BrabantData U.A. worden opgericht en die gaat de financieringsaanvraag voor u indienen. Dank en alle waardering voor de initiatiefnemers die zich geheel belangeloos ingezet hebben voor uw buurtschappen. Door uw massale aanmeldingen is bewezen dat we hetzelfde klaar kunnen gaan krijgen in de regio Midden-Brabant zoals dat eerder ook gelukt is bij KempenGlas!

Midden-BrabantGlas heeft al bewezen dat zij in staat zijn het KempenGlas model te reproduceren en en op onderdelen zelfs nog verder te verbeteren! Ik ben erg trots op deze prestatie en dat ook nog midden in de zomer vakantie en ook nog in zo’n korte tijd!

Zie de bijgaande foto’s van de eerste ledenvergaderingen van vorige week waardoor daar gestart kan worden met de daadwerkelijke aanleg van het coöperatieve glasnetwerk.

Moergestel stemde maandag akkoord

Moergestel stemde maandag akkoord

 

Op dinsdag stemde de leden van Reusel-De Mierden Ja

Op dinsdag stemde de leden van Reusel-De Mierden Ja

 

Op woensdag BladelGlas

Op woensdag BladelGlas

 

En op donderdag een definitieve GO voor KempenGlas

En op donderdag in Oirschot een definitieve GO voor KempenGlas

En op donderdag een definitieve GO voor KempenGlas