Aanmelden om mee te doen

15 januari 2016

Iedere bewoner/ondernemer met een downloadsnelheid van minder dan 30 Mbit kan zich aanmelden voor glasvezel. Dit gaat heel eenvoudig. Ga naar www.midden-brabantglas.nl en scroll naar beneden. Hier is ook het aantal inschrijvingen tot op heden te vinden. Schrijft je hier in als je dat nog niet hebt gedaan. Vervolgens kan je op deze site www.Midden-brabantglas.nl de lidmaatschapsovereenkomst downloaden en uitprinten. Je vindt de overeenkomsten per lokale coöperatie onder het kopje inschrijfformulieren en contact. De bewoners die zich al ingeschreven hebben, hebben de lidmaatschapsovereenkomst ook per email ontvangen. Let op! De lidmaatschapsovereenkomst dient voor 1 februari ondertekend retour gezonden te zijn. Latere aanmeldingen leiden mogelijk tot hogere kosten voor aanleg van de glasvezel naar uw woning.

Houdt ook uw brievenbus in de gaten want in de meeste straten/buurten worden deze weken nog inschrijf/informatieavonden georganiseerd. Hier wordt de laatste stand van zaken besproken en vragen die er nog zijn beantwoord.