Inschrijftermijn nu tot 1 maart 2016.

15 februari 2016

Door het latere aanmelden van de totale gemeente Alphen Chaam hebben we de inschrijftermijn voor het aanmelden van leden zonder extra kosten voor de totale regio Midden-Brabant verlengt naar 1 maart 2016. Met die gegevens gaan we naar de aannemers voor het aanvragen van offertes. Latere aanmeldingen zijn wel toegestaan maar kunnen aan de te late aanmelder extra kosten veroorzaken (individueel meerwerk aannemer is altijd duurder dan de uitvoering binnen de totale aanneemsom omdat er ook extra kosten voor gemaakt moeten worden). Daarnaast kun je het risico nemen maar als iedereen af gaat wachten dat gaat er gewoon niet gestart worden. Aan u de keuze.

Deze meerkosten kunnen we in het belang van alle leden niet anders dan aan de veroorzaker zelf toerekenen. Startgelden (die u in alle gevallen kwijt bent) moeten ook door iedereen betaald worden anders zou afwachten ook nog beloond worden.

Te late aanmeldingen kunnen dus leiden tot extra kosten voor het lid dat zich te laat aanmeld.