De coöperaties zijn opgericht!

2 maart 2016

Op 01-3-2016 zijn de coöperaties LangstraatGlas, GroenewoudGlas, GilzeEnRijenGlas en Baarle-NassauGlas opgericht. Vandaag zullen zij ingeschreven worden in de Kamer van Koophandel en daarna zullen de oprichtingsstatuten openbaar gemaakt worden.

Een volgende stap naar de aanleg van de glasvezel infrastructuur in het hele buitengebied van Midden-Brabant is hiermee gemaakt. Dat het doorgaat is inmiddels ook wel zeker gezien het eigen vermogen inmiddels de 2,5 miljoen al dik overschreden heeft. Alleen de hoeveelheid aanmeldingen per straat/buurtschappen bepalen nog of alles direct in de eerste fase al uitgevoerd kan worden. We hopen uiteraard per direct alles tot aan de laatste aansluiting mee uit te kunnen voeren omdat dat beter en voordeliger is voor iedereen. Het is echter aan uzelf of dat ook daadwerkelijk gaat lukken.

Meld u zich zo snel mogelijk aan want we gaan beginnen aan het definitieve graafplan waarop meerdere aannemers hun offertes op aanbieden zodat we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Zorg met uw aanmelding dat u ook direct bij die eerste aanleg zit en niet tot ‘het meerwerk’ gaat behoren en er later extra kosten voor u persoonlijk bij gaan komen.

Het was een geweldig moment waar iedereen trots op kan zijn dank zij de inspanning van die vele honderden vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben. Met dank aan uw allen.

 

Oprichting-MBG-01-03-2016