Inning van het ledenkapitaal verwacht eind April

10 april 2016

De geplande inning van het ledenkapitaal wordt verwacht rond eind april 2016.

De administratie, het opzetten van een incasso systeem met daarin alle gecontroleerde gegevens neemt meer tijd dan we ingeschat hadden vandaar dat de inning wat later gaat volgen. Het moet eerst ook 100% administratief kloppen voordat we kunnen innen. Kwaliteit gaat voor snelheid.

7 dagen vooraf aan die inning zult u daarvan nog een mailbericht ontvangen waarin we u zullen verzoeken de gegevens ook zelf nog een keer te willen controleren.

De startgelden zijn inmiddels wel door kerkdorpen.nl gefactureerd aan al diegene die ze betaald hebben. Er zijn echter toch nog een kleine 20 aanmelders die bij de betaling geen postcode en huisnummer vermeld hebben en we niet kunnen achterhalen in het kader van de privacy wetgeving. Mocht u geen factuur ontvangen hebben maar wel betaald hebben wilt u dan even een mailtje sturen met alle adresgegevens aan info@kerkdorpen.nl zodat we die factuur alsnog aan u toe kunnen zenden.