Contract met aannemer Spitters is getekend

19 november 2016

Nadat op 11-11-2016 de leden van de coöperatie GilzeEnRijenGlas tijdens de Algemene Leden Vergadering unaniem hadden besloten het bestuur opdracht te geven de financieringsovereenkomst aan te gaan en de uitvoering te gaan starten heeft het bestuur daarop op 14 november de financiering getekend zodat ze daarna ook de opdracht aan de aannemer konden verstrekken.

Op 18-11-2016 heeft het tekenen van die overeenkomst met Spitters op een feestelijke wijze plaatsgevonden in het prachtige nieuwe bedrijf Trayplant van Peter van de Avoird aan De Leeuwerik 1 in Bavel. De 2 bestuurders van Midden-BrabantGlas, voorzitter Joost Bol (2e van links) en Penningmeester Johan Martens (geheel links) en 2 bestuurders van GilzeEnRijenGlas, voorzitter Peter Wouters (2e van rechts) en vice voorzitter Antonet Krol – Graat (helemaal rechts) en de aannemer Spitters directeur Ad van Ginneken (in het midden) die het werk als hoofdaannemer uit gaat voeren.

Wij danken allen die hier hun bijdragen aan geleverd hebben om de zaken zo snel voor elkaar te kunnen krijgen. De detailengineering was inmiddels al wel opgestart maar de eerste POP wordt nog dit weekend besteld omdat daar de langste levertijd op zit en de fabriek in Duitsland in december stil komt liggen voor groot onderhoud en zou een grote vertraging in de uitvoering gaan geven.

Onze excuses voor de late uitnodiging aan allen die er ook graag bij aanwezig hadden willen zijn.

Op zaterdag 14 januari zal er ook een eerste spade de grond in gaan en dat willen we groots met u allen gaan vieren. Het grootste burgerinitiatief ooit gaat hiermee van start.

Nadere informatie daarover zal nog volgen.

 

contracttekening-met-spitters-18-11-2016