Inloop- en inschrijfavonden providers op 10, 11 en 12 April

29 maart 2017

Inloop- en inschrijfavonden providers

Op 14 januari bij de officiële start heeft u kennis kunnen maken met onze 5 consumenten­providers. We hebben toen al aangegeven dat hier nog een vervolg op zou komen. Daarom hebben we samen met de providers 3 avonden gepland, waarop u informatie kunt krijgen van de providers en waar u ook in kunt schrijven voor een bepaald provider-pakket. Data en plaatsen zijn als volgt:

Maandag 10 april in Cultureel Centrum Den Heuvel, Heuvel 4 in Alphen

Dinsdag 11 april bij Eetcafé/Zalencentrum De Vijf Eiken, Oosterhoutseweg 55 in Rijen

Woensdag 12 april bij De Hooikar, Alphenseweg 14A in Gilze.

U kunt zelf een datum en plaats kiezen, die het beste voor u past. Alle avonden beginnen om 19:30u en lopen door tot 22:30u. U hoeft zich niet aan te melden en u hoeft ook niet om 19:30u aanwezig te zijn, kies gerust de tijd die voor u handig is. Voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om zich te oriënteren op de mogelijkheden van een glasvezelaansluiting.