POP RIEL plaatsing maandag 15 mei 12:00uur

11 mei 2017

Beste leden en alle omwonende van de omgeving Brandweerkazerne aan de Veertels in Riel.

Komende maandag rond de middag wordt de POP (het glasvezel verdeelstation voor uw gebied) geplaatst vanaf de achterplaats van de brandweerkazerne. Het is een betonnen gebouwtje van ongeveer 3×2 meter en 2,5 meter hoog met de deur aan de zijde van de binnenplaats. Hierin wordt alleen onze eigen glasvezel apparatuur geplaatst die de glasvezel naar alle huizen gaat voeden. Er komt GEEN zendapparatuur in of rond het gebouwtje en ons glasvezelnetwerk staat geheel los van (heeft niets te maken met) een mogelijke GSM zendmast.

In overleg met de gemeente willen ook wij u als goede buren / leden van de coöperatie GilzeEnRijenGlas op de hoogte brengen van de bestemming van dit glasvezelverdeelstation wat we gaan plaatsen.

Binnenkort zullen ook de kabels aangebracht worden. Hiervoor zullen we zowel via de inrit van de brandweer als via het achtergelegen groenpleintje kabels naar die POP aan gaan brengen (vanuit 2 zijden zodat bij kabelschade we de POP via de kabels vanaf de andere zijde operationeel beschikbaar kunnen houden.

Bij vragen mag u mij als projectleider vanuit de coöperatie bellen op 0654661488.

Met vriendelijke groet Jo van de Pas