De POP Riel staat er

16 mei 2017

Gisteren is zoals gepland de POP Riel Geplaatst.

De aannemer gaat alle kabels van de omgeving Riel en Goirle graven naar deze POP. Deze POP gaat ook deel uitmaken van een glasvezel ringstructuur rondom Tilburg waar ook de grote bedrijven terreinen als de Vossenberg en Loven redundant op aangesloten zullen worden waardoor zij veilig en bedrijfszeker hun vestigingen onderling zonder maandlasten kunnen koppelen. Ook de bedrijven op de Veertels krijgen daarmee de beschikking over vele zakelijke dienstverleners. De komende tijd zullen er diverse activiteiten zoals boringen en het aanbrengen van de buisjes naar de woningen en bedrijven plaats gaan vinden. Daarna zullen de graafploegen de buitengebieden en de bedrijventerreinen straat voor straat aansluiten op de glasvezel.

Plaatsen POP-Riel-1

Plaatsen POP-Riel-1

POP-Riel-2

POP-Riel-2

Wilt u er meer van zien klik dan op Reportage van Plaatsing POP-Riel

Plaatsen POP-Riel-1