‘full speed‘ beeld en geluid via de glasvezel, de 3000 leden zijn gehaald!

13 juni 2017

Voor een gezonde coöperatie was 3000 leden hét aantal waar we met elkaar al lange tijd naar toe aan het werken waren. Nu het 3000ste lid daadwerkelijk binnen is, én we nog steeds groeien, zijn we trots dat we nu ‘full speed’ beeld en geluid via de glasvezel kunnen waarmaken voor vele bewoners in het buitengebied. En dat niet alleen! het netwerk kan straks ook als schakel gaan dienen om de samenhang van ons buitengebied ook op sociaal en maatschappelijk vlak uit te bouwen. Wij danken nogmaals de vele vele vrijwilligers, bestuursleden en straatcoaches voor hun tomeloze inzet en energie. Ook dank voor de samenwerking met aQuestora, Spitters en Rabobank, die vol vertrouwen samen met ons de uitdaging zijn aan gegaan. We mogen elkaar feliciteren met dit behaalde resultaat.