Felicitaties voor 3000ste lid

21 juni 2017

Op 15 juni jl. werd de grens van 3000 leden voor de vier coöperaties binnen Midden-BrabantGlas overschreden. “Hiermee is een goede basis gelegd voor een rendabele aanleg en exploitatie van een glasvezelnetwerk in Midden-Brabant”, aldus Theo Krabben, voorzitter van LangstraatGlas. “We feliciteren Bas van den Boer van harte met zijn keuze voor een aansluiting op ons netwerk”. Deze felicitatie werd met een mooie bos bloemen onderstreept.

Bas van den Boer is een jonge ondernemer, die zijn bedrijf Aarden Technologies verplaatst naar de Pallasstraat op het bedrijventerrein Vossenberg in Tilburg. Een belangrijke factor bij de keuze van deze nieuwe locatie was de aanwezigheid (of snelle komst) van glasvezel.

Het bedrijf van Van den Boer adviseert mensen om hun huis energieneutraal te maken door gebruik van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Door een eigen montagesysteem en gebruik van de nieuwste technieken voor zonnepanelen in combinatie met zonneboilers, wil het bedrijf mensen onafhankelijk maken van energiebedrijven. “Eigen energie opwekken is voor iedereen haalbaar en betaalbaar. Daarbij zorgen wij er voor dat het ook esthetisch verantwoord is”, aldus Van den Boer. “We ontwikkelen zelfs systemen waarmee men niet alleen energie opwekt voor huiselijk gebruik, maar ook voor vervoer.” Meer over Aarden Technologies vindt u op www.aarde.nl.