Erkenning voor coöperatieve glasvezel vanuit de media

8 juli 2017

Vandaag staat er een fraai artikel in het Brabants Dagblad Regio Tilburg en omgeving.

Geen bla-bla en met roze  koeien rondzeulen maar gewoon hart werken en doen wat je kunt om de inwoners van het buitengebied en de bedrijven terreinen aan een fatsoenlijk werkend en betaalbaar internet te helpen wordt inmiddels ook op een zeer positieve wijze opgemerkt door de media. Zie het krantenartikel door op de navolgende link te klikken Artikel Brabants Dagblad Glasvezel-8-7-2017

Ons harde werken krijgt steeds meer de bekroning die er mede voor gaat zorgen dat ook onze Brabantse buitengebieden leefbaar zullen blijven en het een genot zal blijven om daar, ook als je ouder wordt, toch te mogen en verantwoord te kunnen blijven wonen.

Inwoners van de buitengebieden die zelf opgestaan zijn hebben laten zien wat zijzelf via de burgerparticipatie op een coöperatieve wijze kunnen bereiken en zullen daar het komende decennia ook zelf alle voordelen van gaan genieten. Samen het vertrouwen winnen en het samen doen.

Dank aan allen die samen dit coöperatieve model deze vorm hebben gegeven zodat het eindresultaat ook 100% zeker behaald kan worden.

7-7-2017 BD artikel