POP Chaam geplaatst

29 juli 2017

Op vrijdag 28 juli om 12:00uur is ook de POP Chaam geplaatst aan de Meerleseweg

Met dank aan de voorzitter Jos Rijvers en secretaris/penningmeester Ludo van Dun, beide van de coöperatie Baarle-NassauGlas, die voor een veilige regeling van het verkeer zorgde tijdens de werkzaamheden. De POP Chaam is de derde POP (verdeelstation) die geplaatst wordt in de zuidelijke ring en voor GilzeEnRijenGlas voor het noordelijk deel, en voor BaarleNassauGlas daarbij voor het zuidelijk deel, van de aansluiting van de leden binnen Chaam gaat zorgen. Het deel Alphen is deels aangesloten op de POP Riel of wordt verder op de nog te plaatsen POP Baarle-Nassau aangesloten.

POP-komt-aan

POP-komt-aan

 

Eerst beton-storten palen

Eerst beton-storten palen

Kraan-staat-klaar

Kraan-staat-klaar

POP-op-vrachtwagen

POP-op-vrachtwagen

POP-CHAAM-geplaatst

POP-CHAAM-geplaatst

 

 

 

POP-op-vrachtwagen