Bloemen op kabelsleuven

13 november 2017

In regio GroenewoudGlas is de vereniging LNMH de uitdaging binnen het biodiversiteits project voor “out of the box” ideeën van het Streekfonds Het Groene Woud aangegaan. Het plan om een bijenlint van bloemen in te zaaien bovenop de kabelsleuven van het glasvezelnetwerk is inmiddels beloond met een voucher. Er wordt hierbij samengewerkt met een bijenvereniging voor advies over geschikte bloemzaad mengsels en er is overleg met gemeente en aannemer over het inzaaien en het daarop volgend maaibeleid.

LNMH staat voor Landschap Natuur Milieu Haaren en heeft als doelstelling landschap, waardevolle cultuurhistorische elementen, natuur en milieu in de gemeente Haaren te beschermen en waar mogelijk zelfs te versterken.

Lees hier het persbericht over dit biodiversiteitsproject in Het Groene Woud