Vossenberg laatste kans zonder extra kosten

21 november 2017

Sluit nu nog aan op het glasvezelnetwerk De Vossenberg zonder meerkosten!

Op 5 december 2017 wordt het graafplan voor de Vossenberg bevroren en leiden extra aansluitingen tot meerkosten in de uitvoering van de graafwerkzaamheden. Dit houdt in dat elke nieuwe inschrijving en dus verandering in dit plan tot extra kosten zal leiden. Wij willen u er daarom op wijzen dat u zich nog steeds als lid kunt aanmelden. Dit kan dus nog t/m 5 december 2017 tegen dezelfde kosten zoals deze op de website staan vermeld: inschrijfgeld €121,– incl. BTW en met een lidmaatschap vanaf €500,–.

Na 5 december 2017 zijn wij genoodzaakt alle extra kosten bij de aanmelder in rekening te brengen. U betaalt daarom na deze datum minimaal € 125,- extra inschrijfgeld ( € 121,-+ € 125 + lidmaatschap vanaf €500,-). Deze extra kosten worden door onze aannemer in rekening gebracht omdat de aannemer vanaf dat moment direct actie moet ondernemen op uw te late inschrijving, zoals planning aanpassen, extra Klic-melding, schouwen, administratie aanpassen enz..
Wanneer de aanleg van het netwerk op de Vossenberg is afgerond kunnen wij de eerste drie maanden geen nieuwe aansluitingen inplannen en daarna zult u ook rekening moeten houden met het zelf moeten betalen van alle graafkosten van de aannemer inclusief alle bijkomende kosten voor engineering, aanvragen van vergunningen en extra administratieve kosten. € 1.000,— tot € 2.000,— meerkosten zijn dan gauw aan de orde. Kosten die nu door de coöperatie projectmatig worden betaald uit het gezamenlijk bijeen gebracht lidmaatschapsgeld en onze zeer gunstige bankfinanciering.

Goedkoper aansluiten dan nu gaat het dus nooit meer worden! Toekomstvaste glasvezel voor koperprijzen.
Kies dus ook voor een aansluiting op het glasvezelnetwerk van Midden-BrabantGlas.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met onze projectmanager Jo van de Pas, tel.: 0654661488 of mail naar info@midden-brabantglas.nl