Werkzaamheden stilgelegd door sneeuw

11 december 2017

Per heden wordt er door de gemeente Oosterhout een graafverbod ingesteld.

We verwachten dat dit ook door andere gemeenten wordt overgenomen.

Onze onderaannemers zijn in het weekend als benaderd om vandaag niet te komen werken en zijn vanmorgen ook niet op werk verschenen omdat het naar verwachting onverantwoord zou zijn en wat op dit moment inderdaad juist is gebleken. Tot nader order ligt de uitvoering stil en zal de planning in tijd doorschuiven.

De melding: Geachte relatie,

Hierbij delen wij u schriftelijk mede dat er gezien het wisselend weer beeld een algemeen breek- en graafverbod word ingesteld aangaande kabels- en leidingwerkzaamheden binnen de gemeente Oosterhout, in verband met de verwachte weersverwachting aankomende week.

Wat betekend dit voor u, vanaf vandaag maandag 11 december 2017 wordt verwacht dat er een vorst periode ontstaat waarbij ook neerslag in de vorm van sneeuw kan vallen.

Dit is een onwenselijke situatie wanneer er delen van de stad opgebroken liggen.

Daarom vragen wij u in overleg met onze opzichter rekening te houden met uw werkzaamheden om zo wanneer er een graaf en breekverbod word ingesteld snel uw werkzaamheden veilig te stellen en te voorkomen dat de openbare ruimte lang open blijft liggen mogelijk met een vermindering van kwaliteit van de openbare ruimte.