Steek de stekker er in en laat hem zitten!

19 december 2017

We krijgen bij grote regelmaat storingen binnen of meldingen dat de verbinding (nog)niet werkt. Daarbij blijkt vaak dat de glasvezel netwerkapparatuur (nog)niet aangesloten is op uw 230V aansluiting door middel van de adapter.

Op de NTU moeten altijd minimaal 2 groene lampjes branden. Ook als de provider (nog) niet is aangesloten (zij wachten vaak nog met de installatie omdat ze nog geen verbinding zien op uw adres. Zij kunnen vanaf kantoor uw aansluiting meten maar dan moet die wel op uw 230V stopcontact aangesloten zijn).

Ook als er een keer iets niet helemaal goed functioneert dan altijd eerst even die 230V adapter er uit halen een half minuutje wachten en dan weer terugsteken en dan kijken of alles wel weer goed werkt. Dit is van toepassing voor al de glasvezelapparatuur maar ook op alle elektronica zoals bijvoorbeeld ook uw TV