Bereikbaarheid helpdesk Fiber en Stipte verbeterd

26 februari 2018

In de periode november en december hebben Fiber en Stipte veel nieuwe glasvezellijnen opgeleverd. Bij Stipte wordt dit standaard gedaan door een monteur (VIP installatie) en bij Fiber veelal met een Doe-Het-Zelf pakket. Door de combinatie van deze extra opleveringen, enkele verstoringen , de lagere bezetting van de Helpdesk tijdens de feestdagen, en de verhuizing van Fiber en Stipte naar Hilversum was de bereikbaarheid van de helpdesk niet zoals u zou mogen verwachten. Midden- BrabantGlas is hierover in gesprek gegaan met Fiber en Stipte om dit te bespreken. Er zijn inmiddels maatregelen getroffen en de bezetting op de helpdesk is inmiddels weer op het gewenste niveau.

Wist u dat u met Fiber ook kunt communiceren via WhatsApp op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur via nummer 0686821580?

Jo van de Pas, projectmanager Midden-BrabantGlas

06 54661488