Kabelschade is weer verholpen

30 mei 2018

Om 11:12 zijn alle verbindingen weer in gebruik genomen.
Namens de veroorzaker excuses voor de overlast.
Onze aannemer Spitters heeft er een nieuw stuk kabel tussen gelast en alle gebruikers moeten weer ongestoord kunnen werken.
Doordat de veroorzaker niet direct de schade aan de glasvezelkabel met 192 adres gemeld heeft, heeft het erg lang tijd genomen voordat aan de hand van de zeer beperkte hoeveelheid gemelde storingen onze aannemer Spitters op de hoogte is gebracht van deze storing.
Vanmorgen is dan ook besloten dat we we vanuit aQuestora (onze belichter) op een andere wijze gaan monitoren om dergelijke storing direct inzichtelijk te krijgen en er minder tijd verloren gaat voordat de aannemer wordt ingeschakeld.

Met vriendelijke groet vanuit netwerk beheer