Trined, Fiber, netrebel en Stipte verhogen hun prijzen niet

21 juni 2018

Onderstaand artikel konden wij enkele weken geleden in de kranten lezen.

“Internet en tv bij vrijwel alle providers duurder per 1 juli

© ANP
Veel Nederlanders moeten meer gaan betalen voor internet, televisie en bellen. Vrijwel alle aanbieders voeren in juli een prijsverhoging door.

Dat meldt vergelijkingssite Pricewise. Bij Ziggo, samen met KPN de grootste provider in Nederland, gaat het om een gemiddelde verhoging van 1,65 euro per maand. Ziggo dat die hogere tarieven nodig zijn voor verdere investeringen in zijn netwerk, om het flink toegenomen dataverbruik het hoofd te kunnen bieden.
Alleen T-Mobile blijft gelijk
KPN gaat voor pakketten voor internet, tv en bellen 2,50 tot 3,50 euro per maand meer vragen, eveneens voor extra investeringen. De internetsnelheid gaat bij deze provider ook omhoog. T-Mobile houdt als enige de prijzen gelijk, meldt Pricewise.”

De providers op het glasvezelnetwerk van Midden-BrabantGlas verhogen hun prijzen echter niet. Zij maken geen kosten voor de aanleg van een netwerk en wij leveren al meer snelheid up en down voor minder geld dan KPN en Ziggo.

Heeft u nog een lopend abonnement bij KPN en Ziggo, maar wel al de glasvezel van Midden-BrabantGlas in huis, dan kunt u nu het abonnement bij KPN en Ziggo tussentijds opzeggen en overstappen naar de coöperatie Midden-BrabantGlas.