Gepland onderhoud op 11 en 12 januari 2019 van 00:00 -06:00 uur

2 januari 2019

Op 11 & 12 januari tussen 0.00 en 6.00 uur zal er gepland onderhoud plaatsvinden

Omschrijving

Op zowel 11 als 12 januari wordt door de leverancier van de backhaul verbinding aan de verbinding van aQuestora (onze belichter) tussen Amsterdam en Eindhoven, op beide nachten tussen 0.00 en 6.00 uur onderhoud uitgevoerd. Als gevolg hiervan is de verbinding beide nachten gedurende ongeveer 4 uur onderbroken.

Impact

Klanten van providers die met ons koppelen in Amsterdam Nikhef zullen beide nachten in het genoemde onderhoudsvenster ongeveer 4 uur geen diensten hebben. Een aantal providers waaronder een aantal zakelijk providers maar ook onze consumenten providers Fiber en Stipte zullen daardoor helaas tijdelijk niet bereikbaar zijn en zullen daarbij internet, telefoon en TV diensten onbereikbaar zijn.

Dit onderhoud kan helaas niet verplaatst of uitgesteld worden totdat de in aanleg zijnde redundante koppeling tussen Amsterdam en Eindhoven gerealiseerd is, de genoemde onderbreking is dus helaas onvermijdelijk.

Met vriendelijk groet,
aQuestora NOC