Storing afgelopen nacht

25 juni 2019

Storing Amsterdam Nikhef

Omschrijving

Afgelopen nacht (24-6 op 25-6) tussen 23.29 uur en 1.15 uur heeft de verbinding tussen Eindhoven en Amsterdam Nikhef eruit gelegen als gevolg van een storing bij het glasvezelknooppunt EFX, men had bij werkzaamheden daar een glasvezel patchkabel beschadigd. Als gevolg hiervan zijn de diensten van providers die met onze koppelen in Amsterdam onderbroken geweest, dat betreft de volgende providers.

– Fiber / Stipte
– Qonnected / Onvi
– Town
– IteeCo
– Progroup
– Global-E
– Weritech (FttH)


Vanuit aQuestora (onze belichter) zijn er reeds enige tijd redundante verbindingen tussen Eindhoven en Amsterdam in aanleg, deze worden als het goed is in juli opgeleverd door de leverancier waarmee we in dit soort gevallen geen uitval meer zullen hebben.