Nieuw bestuurslid Baarle-NassauGlas

10 maart 2021

De voorzitter van Baarle-NassauGlas, Jos Rijvers, is van plan om dit jaar af te treden. Het bestuur heeft een nieuwe kandidaat gevonden, Jan Scheepers uit Galder. In de komende Algemene Vergadering zal hij door het bestuur voor benoeming worden voorgedragen. 

Jos Rijvers, de voorzitter van Baarle-NassauGlas, wil zijn functie in 2021 neerleggen op de algemene ledenvergadering. Jos Rijvers was vanaf het begin bestuurder van Baarle-NassauGlas, de eerste bijeenkomst in Biest-Houtakker in 2015. In die tijd heeft hij zich volledig belangeloos ingezet voor de glasvezelcoöperatie. Naast het leiden van Coöperatie Baarle-NassauGlas u.a., betrof dat ook het werven van leden en het aanleggen van het glasvezelnetwerk. Ook is Jos altijd de vertegenwoordiger geweest van de coöperatie Baarle-NassauGlas in de onderkoepelende Coöperatie Midden-BrabantGlas.

We hebben in Jan Scheepers uit Galder een nieuwe kandidaat gevonden, die het werk van Jos wil voortzetten. In de komende algemene ledenvergadering van Baarle-NassauGlas zal hij door het bestuur voor benoeming worden voorgedragen. Jan is 62 jaar en is als kolonel van de Koninklijke luchtmacht met functioneel leeftijdsontslag gegaan. Hij heeft geruime leidinggevende, management en bestuurlijke ervaring. Mede vanuit de dorpsraad in Galder en Strijbeek is hij altijd zeer betrokken geweest bij onze glasvezel-coöperatie. Voor de coöperatie Baarle-NassauGlas heeft hij de afgelopen jaren deel uitgemaakt van de kascommissie. Vanaf eind 2020 is hij ook lid van de werkgroep leefbaarheid.