AKKEDEER BREIDT SERVICE VOOR ALARMERINGEN UIT

4 augustus 2021

Wij werken sinds 2018 samen met Akkedeer. Voor leden van onze coöperaties wordt naast het product “Altijd Thuis” nu ook “Leefsamen” aangeboden. Bijzonder van beide producten is dat alarmeringen kunnen worden gedeeld met anderen (familie, buren, mantelzorgers) en zijn verbonden met de glasvezel.

Wij raden in ieder geval een brandalarm aan van Altijd Thuis. Als u bijv. niet thuis bent, kunnen de buren na een alarm even kijken en 112 bellen, waardoor de brandweer veel sneller ter plaatse kan zijn en daarmee veel ellende besparen. In juli 2022 moet op elke etage van alle huizen overigens een brandmelder aanwezig zijn. Met de slimme rookmelders van Altijd Thuis bent u altijd verzekerd van een werkende rookmelder met doormelding en batterijcheck. In uw eigen account is aantoonbaar dat de rookmelders aan staan. Dit kan handig zijn voor verzekering (evt. korting).

Als u al een brandalarm heeft, denkt u dan ook aan regelmatig testen en ander onderhoud. Zie hier.
Afhankelijk van uw voorkeur en levensfase kan het Altijd Thuis brandalarm worden uitgebreid met een inbraakalarm, wateroverlastmelding, of paniekknop. Ook biedt Akkedeer de mogelijkheid voor camerabewaking.

Leefsamen biedt naast bovenstaande, extra bewaking (zoals inactiviteit) voor senioren en hulpbehoevenden/alleenstaanden, waardoor ook langer thuis wonen wordt bevorderd. Het is ook mogelijk om een volledige woonscan uit te laten voeren, gericht op de veiligheid in huis.
Zowel Altijd Thuis als Leefsamen kan verder worden uitgebreid met een servicecentrale met professionele opvolging. Wilt u meer weten over Leefsamen, neem dan contact op met Akkedeer, tel: 040-7800641.

Meer informatie over bovenstaande producten vindt u op de website: Akkedeer Postbus 40 5130 AA Alphen (NBr)
Email: voorzitter@midden-brabantglas.nl