Algemene ledenvergadering van uw coöperatie: reserveer de datum

19 mei 2022

Het ziet er naar uit dat we dit jaar zonder beperkingen vanwege corona de algemene ledenvergaderingen van de lokale coöperaties kunnen houden. Tijdens deze vergaderingen willen we verantwoording afleggen over het gevoerde beleid en de financiële resultaten van dit beleid.

Omdat een groot deel van de vergadering voor alle vier de cooperaties gelijk is, hebben de besturen van de coöperaties  besloten om dit jaar maar twee vergaderingen te houden. Eén voor de leden van GilzenEnRijenGlas en Baarle-NassauGlas en één voor de leden van GroenewoudGlas en LangstraatGlas

U ontvangt in juli/augustus nog een persoonlijke uitnodiging met locatie en agenda voor de algemene ledenvergadering van uw coöperatie.

De data voor de algemene ledenvergaderingen zijn als volgt:

woensdag  21 september       Coöperatie Baarle-NassauGlas en Coöperatie GilzeEnRijenGlas

donderdag 29 september      Coöperatie GroenewoudGlas en Coöperatie LangstraatGlas