PRIJSVERHOGINGEN IN GLASVEZELLAND

12 augustus 2022

Evenals alle voorgaande jaren hebben KPN en ZIGGO hun tarieven ook dit jaar verhoogd.
Van de consumentenproviders op het netwerk van Midden-BrabantGlas hebben ONVI, Fiber en Netrebel de afgelopen jaren hun tarieven onveranderd gelaten en voorzien ook dit jaar geen verhoging. Trined daarentegen heeft de tarieven de afgelopen jaar wel verhoogd en gaat ook dit jaar weer haar tarieven aanpassen.

Mocht u de actuele prijzen willen vergelijken kan dat via de pagina met ons aanbod van providers.
Van daaruit kunt u doorklikken naar de gedetailleerde aanbiedingen van de providers om te kijken hoe de prijzen zich ten opzichte van elkaar verhouden.

Reden om van provider te veranderen? De provider van uw nieuwe keuze zal u daar graag bij helpen en uiteraard komt er geen hak- of breekwerk bij kijken en zullen ook zij uw vaste telefoonnummer zonder problemen mee overnemen als u dat wenst. In de meeste gevallen is het slechts het uitwisselen van de router (u krijgt dan ook weer het nieuwste type router) en dat is een kwestie van stekkertjes eruit en stekkertjes erin.

En, Midden-BrabantGlas hanteert al sinds 2016 dezelfde maandtarieven en heeft geen voornemen om daar verandering in te brengen.