ALGEMENE LEDENVERGADERINGEN

16 augustus 2022

Zoals al eerder aangegeven, vinden in september weer de algemene ledenvergaderingen van de vier lokale coöperaties plaats. Als lid ontvangt u hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Omdat het merendeel van de agendapunten voor beide coöperaties gelijk is en gezien het aantal aanwezigen op de vergadering in voorgaande jaren, is besloten om met twee lokale coöperaties tegelijk een algemene ledenvergadering te houden.

Deze algemene ledenvergaderingen vinden plaats op:

maandag 5 september 2022:
Baarle-NassauGlas en GilzeEnRijenGlas

Locatie: Het Chaams Wapen, Dorpstraat 44, 4861 Chaam.
Zaal open vanaf 19:30 uur, aanvang vergadering 20:00 uur

donderdag 29 september 2022:
GroenewoudGlas en LangstraatGlas

Locatie: Brasserie De Keizer, Lindenlaan 58, 5268 CD Helvoirt
Zaal open vanaf 19.30 uur, aanvang vergadering 20.00 uur

Programma

Tijdens deze vergadering geven wij u graag een toelichting op de jaarrekening van de Midden-BrabantGlas Groep. Ook wordt voor elke coöperatie apart een toelichting gegeven op de jaarrekening 2021 en onze verwachtingen voor 2022. Eveneens komt voor elke coöperatie apart de bestuursverkiezing aan de orde.

Spreker

In het tweede deel van de avond zal een vertegenwoordiger van AVM Nederland een toelichting geven over Wifi in huis en bedrijf. AVM Nederland is de Duitse fabrikant en leverancier van de Fritzbox, de router die bij de meeste leden van Midden-BrabantGlas in huis staat. Uw vragen over Wifi zijn gesneden koek voor hem.