FREEDOM INTERNET GAAT LIVE OP MIDDEN-BRABANTGLAS

1 november 2022

“Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat” wordt wel eens gezegd. Er moesten wat technische hobbels worden genomen, maar ook Freedom Internet is nu actief op ons netwerk.

Freedom Internet is te kwalificeren als een premium provider. Een kwalificatie die ze verdienen als opvolger van XS4all, een van de eerste klant gedreven providers van ons land bij de opkomst van het internet. Dat merk ging teloor toen het werd overgenomen en opgeslokt door KPN.

Freedom Internet staat voor dezelfde waarden van klantgerichtheid en bescherming van de privacy van de gebruikers van het internet. De mailservers staan dan uiteraard vanzelfsprekend in Europa.

Freedom levert op ons netwerk standaard een 1Gigabite Internetverbinding inclusief email, een eigen domeinnaam en extra virusbescherming. Het aanvullende tv-aanbod wordt geleverd in samenwerking met het Europese Canal Digital, en natuurlijk kan desgewenst ook een vaste telefoonaansluiting worden gefaciliteerd. Als router gebruikt men de Duitse Fritz!Box, die met verder zelf aan te schaffen repeaters (versterkers) garant staat voor een sublieme WiFi dekking in uw woning.

Midden-BrabantGlas verwelkomt Freedom Internet dan ook namens alle leden als een mooie aanvulling van het aanbod van providers op ons coöperatieve netwerk.

Geïnteresseerd in het concrete aanbod? Kijk op www.freedom.nl  en vul uw postcode en huisnummer in of kijk op www.midden-brabantglas.nl/Providers om deze provider te vergelijken met ons gehele aanbod van providers.