STIPTE IS TERUG

18 februari 2023

Met ingang van 1 januari is de provider Stipte weer als zelfstandig merk terug op het netwerk van Midden-BrabantGlas, nadat men een aantal jaar deel uitmaakte van Fiber Nederland.

Leden die ooit bij Stipte klant zijn geworden zijn in de afgelopen jaren overgezet op het Fiber merk en zijn dus nu geen klant meer bij Stipte.

Stipte – met 25 jaar ervaring als provider – start dus nu weer als zelfstandig merk op ons netwerk met naar hun zeggen de oude onderscheidende kenmerken.

Zo maakt Stipte geen gebruik van Canal Digital, maar van haar eigen tv-platform met een extra breed aanbod inclusief bijvoorbeeld ESPN compleet, de zenders van de Discovery groep, BBC, TLC, Duitse zenders en Eurosport 1 en 2, maar ook vele anders zenders. Ook zijn de programma’s van RTL gewoon opneembaar. Als optie kunt u Ziggo Sport als extra zenderpakket bestellen. Kijk voor het volledige zenderoverzicht op http://www.stipte.nl/zenderoverzicht/


Daarnaast levert Stipte bij nieuwe klanten standaard een VIP-installatie. Daarmee zorgen zij ervoor dat u zorgeloos gebruik kunt maken van haar diensten. Tijdens de VIP-installatie bekijkt hun monteur welke eventuele kabels kunnen worden hergebruikt en welke moeten worden vervangen en hoe de kabels naar de juiste plekken gelegd kunnen worden. Ook helpt de monteur indien gewenst, de apparaten die u al in gebruik heeft, zoals bijvoorbeeld uw laptop, telefoon, tablet, alarmsysteem en zonnepanelen aan te sluiten. In een tijd dat er steeds meer draadloze (smart) apparaten met het internet zijn verbonden kan dit een welkome extra zijn. De monteur legt ook uit hoe de nieuwe diensten werken en gaat pas weg als alles het doet én u weet hoe het werkt.

Mogelijk is dit aanbod voor leden met een minder technisch gevoel een interessante optie en het is zeker een mooie uitbreiding van consumentenproviders op het netwerk van Midden-BrabantGlas.