ONDERVINDT U WIFI PROBLEMEN?

19 februari 2023

Heeft u het idee dat er plekken in huis zijn waar het internet signaal niet zo goed is? Of heeft u een andere concrete situatie waarbij hulp of advies welkom is?  
Om zicht te krijgen op de omvang en de aard van problemen die onze leden ervaren met WiFi nodigen we uit om deze zo gedetailleerd mogelijk bij ons te melden. 

Het melden van uw WIFI problemen is nuttig.
Op basis van deze inventarisatie kan namelijk de behoefte goed in beeld gebracht worden voor een ondersteunend team van coaches. Deze coaches kunnen dan gericht getraind worden, om u en andere leden te kunnen helpen.

Het melden van uw WIFI problemen kan via: Hans de Jong, secretaris/penningmeester Groenewoudglas en lid van de werkgroep Leefbaarheid (e-mail: Groenewoudglas@midden-brabantglas.nl).  De eerste coach is hier al in getraind, u kunt dit lezen in het artikel ‘Ondersteunende coaches gezocht’.