OOK REBIRTH FESTIVAL DRAAIT OP GLASVEZEL VAN MIDDEN-BRABANTGLAS

26 april 2023

Jaarlijks vindt, in april, het Rebirth festival plaats op het festivalterrein aan de Raamse Akkers te Haaren (tussen Tilburg en Den Bosch). Het Rebirth festival is de aftrap van het outdoor festivalseizoen in Nederland. Het festival duurt 3 dagen en met meer dan 180 harder styles acts en meer dan 16 area’s is het een enorm spektakel te noemen. Afgelopen weekend genoten 35.000 bezoekers van ‘hun’ muziek 

Het festival biedt live shows met verblindende licht- & lasershows. En alle data die tijdens zo’n mega festival verwerkt moeten worden, en dat zijn er heel wat, vinden hun weg via de glasvezelverbinding van onze eigen coöperatie Midden-Brabantglas. 

Denk aan ticket controles, bankbetalingen, wifi verbindingen voor de festivalbezoekers en alle data die de artiesten nodig hebben om een goed optreden te kunnen verzorgen. Een prachtig gezicht al die enthousiaste, vrolijke mensen. We mogen er best trots op zijn dat wij dit met z’n allen mede mogelijk maken!