VACATURE CONTENTBEHEERDER WEBSITE

25 mei 2023

Midden-BrabantGlas is een coöperatief samenwerkingsverband met 4.700 leden die mede-eigenaar zijn van het gezamenlijke glasvezelnetwerk. Voor de glasvezelcoöperaties Baarle-NassauGlas, LangstraatGlas, GilzeEnRijenGlas en GroenewoudGlas ondersteunt de gezamenlijke dochter coöperatie Midden-BrabantGlas, naast het technisch en administratief beheer van het glasvezelnetwerk, ook relevante maatschappelijke projecten van lokale gemeenschappen. De coöperaties worden bestuurd door vrijwilligers die een passende beloning voor hun diensten ontvangen. Operationele taken zijn nagenoeg geheel uitbesteed.

Voor een aankomende vacature wordt een content beheerder voor de website gezocht.
Een contentbeheerder (m/v)
— voelt zich betrokken bij de gehele organisatie en denkt (pro)actief mee
— neemt zitting in de communicatie werkgroep
— schrijft en bewerkt (digitale) content voor de website
— houd content up to date
— is flexibel (soms verdienen aanpassingen spoed bijvoorbeeld bij een stroomstoring of kabelschade)
— heeft kennis van het WordPress beheersysteem
— legt waar nodig contact met webdesigner, die op technisch vlak de contentbeheerder ondersteunt
— voor dit jaar staat een inhoudelijke heroriëntatie van de website gepland

De gevraagde inzet bestaat uit het bijwonen van (digitale)vergaderingen (ongeveer 6 maal per jaar in de avonduren), het oppakken van afgesproken actiepunten en het direct verwerken van spoedaanpassingen. Er is een passende regeling om de gevraagde tijdsinzet als “vrijwilliger” financieel te compenseren.

Geïnteresseerden kunnen reageren naar de voorzitter van de werkgroep Communicatie, Lammert Westra (westra.lammert@gmail.com). Hij zal dan contact opnemen om nadere toelichting te geven en de vervolgstappen af te spreken.