Kom naar de providermarkt op 18 en 28 september 2023

21 augustus 2023

Midden-BrabantGlas wil er voor zorgen dat haar leden verschillende pakketten tegen een goede prijs- kwaliteitverhouding krijgen aangeboden. Daarom zijn er op dit moment 6 consumenten-providers op het netwerk van Midden-BrabantGlas actief. Alle providers mogen ons netwerk gratis gebruiken, dus daar verwachten wij ook iets voor terug, namelijk leden die tevreden zijn met hun provider.

Tijdens de komende algemene ledenvergaderingen op 18 en 28 september a.s. presenteren alle providers zich weer en kunt u als consument kijken of uw huidige pakket bij uw huidige provider nog voldoet aan uw eisen. Kijkt u al TV via een app op uw smart TV en is een internet only abonnement passender dan een triple play pakket? Of gebruikt u uw vaste telefoonnummer niet meer omdat alles via het mobieltje gaat? En is de prijs van uw pakket nog passend?

Laat u hierover informeren op de providersmarkt en stap zo nodig over naar een beter passende provider. Door uw aanwezigheid en het eventueel overstappen helpt u om onze providers scherp te houden en daar hebben wij uiteindelijk als leden van de coöperaties van Midden-BrabantGlas allen baat bij.

Niets doen omdat overstappen lastig is?
Overstappen mag geen belemmering zijn. Omdat alle providers via de eigen belichter van Midden-BrabantGlas leveren hoeft u niet te vrezen dat u een of meer dagen zonder internet of tv komt te zitten. Op de afgesproken dag zet onze belichter bij wijze van spreken een knopje om, u vervangt de oude Fritz!Box door de nieuwe Fritzbox!Box van uw nieuwe provider, en klaar is Kees.

Dus: noteer 18 en 28 september alvast in uw agenda: van 18.30 uur tot 20.00 uur Providermarkt en vanaf 20.00 uur algemene ledenvergadering.