Oproep aan onze leden

23 januari 2024

Bij Midden-Brabantglas streven we er continu naar om onze website levendig en actueel te houden. En hier hebben we uw hulp bij nodig! Of u nu een particuliere lid bent of een zakelijke relatie, uw mening is voor ons van onschatbare waarde.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het delen van uw ervaringen door het sturen van klantbeoordelingen. Laat ons weten wat u aanspreekt en deel uw positieve quotes met ons. Uw inzichten dragen niet alleen bij aan het verrijken van onze huidige klantbeoordelingen, maar helpen ook anderen bij het vormen van een goed beeld van wie we zijn en wat we te bieden hebben.

Heeft u een bijzonder moment beleefd met onze dienst? Is er iets waar u bijzonder tevreden over bent? We ontvangen graag uw feedback! Stuur uw klantbeoordelingen eenvoudig naar langstraatglas@midden-brabantglas.nl en wij zorgen ervoor dat uw stem wordt toegevoegd aan de groeiende verzameling van positieve ervaringen.

Dank u alvast wel voor uw waardevolle bijdrage.