Ben jij ons nieuwe kascommissielid?

6 februari 2024

Bij de komende algemene ledenvergadering op 1 juli a.s. treedt één lid van de Kascommissie van Baarle-NassauGlas af. Wij zoeken daarvoor een vervanger. Ben jij ons nieuwe kascommissielid? 


Als kascommissielid controleer je eenmaal per jaar de jaarrekening van Baarle-NassauGlas. Daarnaast participeert de Kascommissie ook in de Financiële Commissie van Midden-BrabantGlas. De Financiële Commissie is een sparringpartner voor het bestuur van Midden-BrabantGlas. Het is een belangrijke taak, die bij toerbeurt door de leden van de coöperatie wordt uitgevoerd. Het tijdsbeslag voor het geheel is ongeveer vier avonden per jaar

Kom jij ons versterken?

Meld je dan aan bij de voorzitter van Baarle-NassauGlas, Jan Scheepers,

Ook voor meer informatie en vragen kunt u bij hem terecht.