Actie Leefsamen van Midden-BrabantGlas

Ter gelegenheid van ons vijfjarig jubileum hebben we van 1 juni tot 1 juli 2022 een actie gehouden voor Leefsamen. We hebben nog pakketten over die we graag verstrekken aan leden die dat echt nodig hebben. De actie is verlengd tot de pakketten op zijn.

Wij bieden 40 gratis pakketten Leefsamen “Compleet” aan, met een waarde van € 240 per stuk, inclusief aansluiten en een proefperiode van 6 maanden. Na 6 maanden zijn de kosten € 7,50 per maand, uitgaande van “sociale alarmering”. Gebruik van een alarmcentrale kan ook maar daar zijn meerkosten aan verbonden.

Het product Leefsamen is gericht op het (langer) veilig thuis kunnen wonen voor alleenstaanden, ouderen en anderen die extra aandacht nodig hebben. Het pakket bestaat een set elektronische melders die detecteren of het wenselijk is dat iemand (familie, buren, mantelzorgers) moet worden gewaarschuwd om even een kijkje te komen nemen of alles in orde is. Ook bestaat de mogelijkheid met een alarmknop rechtstreeks om assistentie te vragen. Door deze vorm van ‘sociale alarmering’ is niet direct een duur abonnement bij een alarmcentrale nodig en kunnen vertrouwde personen een ‘oogje in het zeil’ houden.

Leefsamen is van de firma Akkedeer. Zij leveren ook de Altijd Thuis rookmelders en alarmsystemen. Deze maken ook deel uit van het Leefsamen pakket. Meer informatie nodig? Klik voor de Leefsamen website.

Voor de Actie Leefsamen komen onze leden in aanmerking die met Leefsamen echt worden geholpen, om veilig (langer) thuis te kunnen wonen. U kunt uzelf hiervoor opgeven, of evt. een ander lid die Leefsamen goed kan gebruiken. U wordt dan verzocht onderstaand formulier in vullen.

Opgeven voor de actie

Gaarne compleet invullen, om in aanmerking te komen. In de motivatie svp duidelijk beschrijven wat de situatie is en waarom Leefsamen volgens u nodig is.