Global-e

Logo Global-e

Uw betrouwbare IT & Datacenter partner

Als het gaat om het beheren van IT-systemen, is het van vitaal belang om te werken met betrouwbare partners. Bij Global-e ICT solutions zijn we er trots op dat we een erkende partner zijn van zowel Microsoft, de grootste cloud-speler in de wereld, als ook Cisco, wereldwijd marktleider op het gebied van IT en netwerken. Een ijzersterke combinatie: want zonder betrouwbare IT infrastructuur kan een veilige cloudomgeving niet bestaan.

Veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Uw apparatuur en data verdienen het beste, welkom bij Global-e Datacenter, waar echt persoonlijk contact, flexibele oplossingen en razendsnelle verbindingen de standaard zijn.

Global-e Datacenter levert datacenter-, netwerk- en internetdiensten vanuit haar eigen high-end datacenters in Rijen. Wij zijn ISO27001:2017 gecertificeerd en founding member van de Dutch Datacenter Association (DDA). Onze datacenters zijn gebouwd volgens de Tier III(+) standaard. Onze klanten komen naar onze datacenters, omdat het een veilige omgeving is en een hoge beschikbaarheid heeft. Onze klanten voelen zich thuis door onze klantgerichtheid, flexibiliteit én technische knowhow.

Meer weten?

Kijk eens op www.global-e.nl of op www.global-datacenter.nl

Of bel naar 0161-88 88 88.