Wat kost het gebruik van een glasvezelaansluiting?

27 december 2019

Naast de eenmalige kosten is elk lid een maandelijkse bijdrage verschuldigd ter dekking van de kosten die worden gemaakt voor onderhoud en beheer, activering (belichting), alsmede de financieringskosten van het gehele glasvezelnetwerk.

De hoogte van de maandelijkse bijdrage € 49,– incl. BTW voor een particulier en € 40,50 excl. BTW voor een zakelijk lid. Leden die kiezen voor een zakelijke provider betalen additioneel € 15,– excl. BTW voor een zakelijke SLA. De maandbijdragen kunnen met toestemming van de Algemene Ledenvergaderingen worden bijgesteld.

De maandelijkse bijdrage is verschuldigd vanaf het moment dat de aansluiting operationeel beschikbaar (belicht) wordt opgeleverd.

Midden-BrabantGlas levert dus een actieve belichte dataverbinding die door onafhankelijke providers gebruikt kan worden voor het leveren van diensten zoals internet, interactieve tv en telefonie. De kosten van een provider naar uw eigen keuze zijn niet in de maandelijkse bijdragen van Midden-BrabantGlas begrepen. Midden-BrabantGlas factureert zelf de maandelijks kosten en daarnaast zal de door u gekozen provider ook rechtstreeks aan u de maandlasten factureren. De tarieven van de provider kunt u het beste via de site www.midden-brabantglas.nl opzoeken, omdat iedere consumenten provider een aparte pagina gemaakt heeft voor Midden-BrabantGlas met tarieven zonder netwerkkosten.