Actueel

In memoriam: Jo van de Pas

Op 2 april jongstleden is de bevlogen initiator van het glasvezelnetwerk van Midden-BrabantGlas Jo van de Pas op 72-jarige leeftijd overleden. Hij wist al een paar maanden dat hij nog maar kort te leven had en heeft op een goede manier afscheid van het leven kunnen nemen. Ook zijn activiteiten voor Midden-BrabantGlas heeft hij zorgvuldig overgedragen.

Lees verder

Ondervindt u Wifi problemen?

Heeft u het idee dat er plekken in huis zijn waar het internet signaal niet zo goed is? Of heeft u een andere concrete situatie waarbij hulp of advies welkom is? Vraag dan advies van de Wifi-coaches van Midden-BrabantGlas. Zij komen graag bij u thuis om de situatie te bekijken en mogelijk een oplossing te bieden. Klik hier om te zien hoe u zich kunt melden.


Lees verder

Algemene ledenvergaderingen

In voorgaande jaren hielden de lokale coöperaties de algemene ledenvergaderingen in augustus of september. Dit jaar willen de coöperaties al vroeger verantwoording afleggen van het gevoerde beleid. De algemene ledenvergaderingen zijn dit jaar voor de zomervakantie. Noteer in uw agenda…

Lees verder

Beleidsbijeenkomst met Financiële Commissie

Op 16 januari jongstleden kwamen leden van de Financiële Commissie met een delegatie van het bestuur van Midden-BrabantGlas bijeen om zich te buigen over een aantal financiële beleidsaspecten. De uitkomsten van dit overleg zullen worden gebruikt in beleidsontwikkeling voor het…

Lees verder

Oproep aan onze leden

Bij Midden-Brabantglas streven we er continu naar om onze website levendig en actueel te houden. En hier hebben we uw hulp bij nodig! Of u nu een particuliere lid bent of een zakelijke relatie, uw mening is voor ons van onschatbare waarde. Heeft u een bijzonder moment beleefd met onze dienst? Is er iets waar u bijzonder tevreden over bent? We ontvangen graag uw feedback!

Lees verder

Een nieuw uiterlijk voor Midden-BrabantGlas

Ongeveer tien jaar geleden bundelden we onze krachten met één doel voor ogen: het van glasvezel voorzien van het buitengebied van Midden-Brabant. Richten we ons eerder op het aanleggen van glasvezel en het werven van leden, inmiddels is de focus verschoven naar het verdichten van ons netwerk (het aansluiten van nog niet verbonden bewoners), en het zoeken naar nieuwe toepassingen om ons prachtige buitengebied leefbaar te houden. Daar hoort ook een nieuwe uitstraling bij. Ons logo, onze huisstijl en de website krijgen dan ook een complete make-over.

Lees verder

Wij gaan verder waar anderen stoppen

Zeven jaar geleden kregen veel mensen in het buitengebied van Midden-Brabant de kans om zich aan te sluiten op het glasvezelnetwerk van Midden-BrabantGlas. Sommigen kozen er echter voor om te wachten op de (gratis) aanleg van glasvezel door grote landelijke commerciële bedrijven. Helaas bleken deze bedrijven niet enthousiast over het idee om kostbare glasvezel aan te leggen in de buitengebieden van Midden-Brabant. Ze waren alleen geïnteresseerd in de goedkopere aanleg in de dorpen. Midden-BrabantGlas heeft in de afgelopen zeven jaar bewezen dat het wel kan…..

Lees verder