Providers

Een provider is een leverancier van digitale diensten. Deze diensten zoals telecom, internet en televisie worden op basis van een abonnement afgenomen. Vaak kun je bij één aanbieder ook voor verschillende diensten terecht. Kwaliteit en prijs zijn belangrijk, en daarnaast is er genoeg keuzemogelijkheden in dienstenpakketten. Midden-BrabantGlas is geen partij in de overeenkomsten met de providers. 

Lees hier over de providers en hun pakketten.

De prijzen van de providers zijn exclusief de maandelijkse kosten van Midden-BrabantGlas.

Prijs per maand * vanaf €29,95 vanaf €28,00 €10,- vanaf €9,--
Internet snelheid 1000 Mbps 500 to 1000 Mbps incl. FRITZ!Box, ook eigen router gebruik mogelijk 1000 Mbps 250 tot 1000 Mbps incl. FRITZ!Box, ook eigen router gebruik mogelijk
Televisie

90 tot 118 televisiekanalen

Inclusief
Interactieve TV
Opnemen
ESPN

Optioneel
Ziggo Sport Totaal
Film 1

90 kanalen

Optioneel
Ziggo Sport Totaal
Film 1
ESPN

1 jaar gratis ESPN of het Pluspakket voor nieuwe klanten*

*let op dit is een actie, controleer of deze  nog geldig is!

Niet inbegrepen

Enkel televisie kijken via internet: NPO start,  Netflix, Videoland, etc.

90 tot 120 televisiekanalen
42 radiozenders

Inclusief
ESPN
Opnemen, pauzeren en Begin Gemist
Overal TV kijken via de TV App

Optioneel
Ziggo Sport Totaal
Film1
ESPN

Telefoon

Inbegrepen

Optioneel
Tweede telefoonlijn
NL vast
NL vast en mobiel
EU vast en mobiel

Niet inbegrepen

Optioneel
Telefoon
NL-vast
NL-vast, NL-mobiel en Europa-vast

Niet inbegrepen

Onvi biedt een abonnement mét en zonder telefonie

Standaard 1 telefoonlijn
Gratis nummerbehoud of nieuw nummer

Optioneel
Tweede telefoonlijn mogelijk

Meer info Meer info Meer info Meer info

Akkedeer biedt sociale alarmering aan met de producten Altijd Thuis en Leefsamen. Bijzonder is dat alarmeringen kunnen worden gedeeld met anderen (bv. familie, buren, mantelzorgers). Die kunnen zo snel ter plaatse een kijkje komen nemen. Het systeem heeft een directe aansluiting op de glasvezel, werkt goed, is veilig en is redelijk geprijsd.

Wij raden in ieder geval een rookalarm aan van Altijd Thuis. Als u bv. niet thuis bent, kunnen de buren na een alarm even kijken en 112 bellen, waardoor de brandweer veel sneller ter plaatse kan zijn en daarmee veel ellende besparen. Vanaf juli 2022 moet ook in alle bestaande huizen op elke etage een rookmelder aanwezig zijn. Met de slimme rookmelders van Altijd Thuis bent u altijd verzekerd van een werkende rookmelder met doormelding en batterijcheck. In uw eigen account is aantoonbaar dat de rookmelders aan staan. Dit kan handig zijn voor de verzekering (evt. korting).

Voor MBG leden wordt een totaalpakket van een huiscentrale, 2 rookmelders en een eerste jaar  abonnement aangeboden voor een gereduceerd tarief van € 90 (met zelfinstallatie). Na het eerste jaar kost het abonnement € 25 per jaar. U kunt ervoor kiezen om alles door een monteur te laten aansluiten; dat kost € 35 extra.

Het Altijd Thuis rookalarm kan worden uitgebreid met een inbraakalarm, wateroverlastmelding, of paniekknop. Dat is afhankelijk van uw voorkeur en levensfase. Naast de aanschaf van extra sensoren, wordt het jaarabonnement dan € 50.

Leefsamen gaat verder met extra bewaking, zoals inactiviteit voor senioren en hulpbehoevenden/alleenstaanden, waardoor ook langer thuis wonen wordt bevorderd. Een abonnement kost dan € 7,50 per maand. Zowel Altijd Thuis als Leefsamen kan verder worden uitgebreid met een servicecentrale met professionele opvolging.

Er loopt nu een actie voor Leefsamen. Midden-BrabantGlas heeft 40 pakketten Leefsamen ingekocht, die worden verstrekt aan leden die dat goed kunnen gebruiken. Bij de gratis pakketten ‘Leefsamen’ hoort een gratis proefperiode van 6 maanden. Zolang de voorraad strekt. Klik hier voor de actie.

Zie meer informatie op website Akkedeer. Voor Leefsamen kunt u het beste even bellen met Akkedeer. Aan Leefsamen kan ook een volledige woonscan worden gekoppeld, gericht op de veiligheid in het huis. Op de website van Akkedeer staat onder zakelijk (bedrijven en clubhuizen) ook de mogelijkheid voor camerabewaking.

 

* exclusief de maandelijkse kosten Midden-BrabantGlas

* Midden-BrabantGlas neemt geen verantwoordelijkheid van bovenstaand indicatief overzicht