Iteeco

Logo Iteeco

In een tijd waarin het dataverkeer met de dag toeneemt, bent u klaar voor de toekomst. Nog even, en u profiteert dankzij glasvezel van razendsnel internet. Van televisie en telefonie met talloze mogelijkheden. Een prettig vooruitzicht – zéker wanneer u kiest voor een zakelijke provider die bij u past.

Alles geregeld, geen gedoe

Met ITeeCo geeft u uw onderneming een snelle en stabiele basis. We adviseren, configureren en integreren. We onderhouden, zijn standaard elke dag[1] bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur en kunnen u voorzien van alle ICT-diensten. U heeft nergens omkijken naar.

Bovendien biedt ITeeCo u meer dan alleen internet, telefonie en televisie. We zijn een lokale coöperatie van specialisten, dicht bij u in de buurt, met een compleet dienstenaanbod dat past bij elk ICT-vraagstuk. U zult zien: dat wérkt.

Ontvang tot 50% korting

Benut u onze zakelijke diensten voor internet via Midden-BrabantGlas en zorgt ervoor dat een ander dat ook gaat doen? U ontvangt dan 10% korting voor elke aanmelding die u heeft aangebracht. Dat kan met meerdere aanmeldingen aardig oplopen, tot wel 50%! Bezoek onze site op https://www.iteeco.nl/mbg/actievoorwaarden voor meer informatie en de actievoorwaarden.

We doen nog veel meer

Zie ITeeCo als uw zakelijke dienstverlener. Met méér diensten dan alleen internet, televisie en telefonie. U kunt bij ons ook terecht voor:

  • Systeem- en netwerkbeheer;
  • Merkonafhankelijk advies;
  • WiFi netwerken;
  • Digital signage (narrow casting);
  • Migratie en installatie;
  • ICT-infrastructuur.

Informeer naar onze zakelijke tarieven voor internet, televisie en telefonie. We komen graag langs voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek.

Bezoek onze site op www.iteeco.nl/mbg voor aanvullende informatie of om u aan te melden. Voor vragen kunt u ook bellen naar 085 047 12 26

 

[1] Met uitzondering van in Nederland erkende feestdagen.

more info: www.iteeco.nl/mbg