Mixtus

Logo Mixtus

Mixtus staat voor Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Stabiliteit

Wij leveren hoogwaardige Internet, Telefonie, Mobiel, Hosting en Cloud diensten aan de zakelijke markt. Met ruim 20 jaar ervaring in de telecombranche bieden wij oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen van onze klanten. Maatwerkoplossingen voor het MKB en voor de grootzakelijke markt en branche specifieke oplossingen voor bijvoorbeeld Zorg, Onderwijs, Overheid en Horeca.

Dienstverlening op maat

Wij kiezen voor de persoonlijke aanpak en voor lange termijn relaties. Jou vaste accountmanager maakt een inventarisatie van jullie wensen en doelen. Door onze gespecialiseerde kennis en ervaring te combineren met ons netwerk van innovatieve partners, kunnen wij combinaties van verschillende diensten aanbieden. Zo komen wij tot de beste oplossing voor iedere klantvraag. Wanneer er zaken veranderen dan denken wij met jou mee en zo blijven wij samen verder ontwikkelen.

Altijd in ontwikkeling

Wij bieden kwaliteit door onze kennis en ervaring. Om up-to-date te blijven van de actuele ontwikkelingen in de ICT-branche, volgen onze mensen regelmatig trainingen. Wij zijn proactief en zijn in staat om snel te anticiperen op relevante technologische ontwikkelingen. Jij bent dus verzekerd van de best mogelijke oplossing.

Multicultureel bedrijf

Ons bedrijf is, net als Nederland, multicultureel. Dit zien wij als een toegevoegde waarde. Wij willen dat iedereen zich thuis voelt bij Mixtus, zowel ons personeel als onze klanten. Wij beschikken daarom over ervaren medewerkers die verschillende talen spreken. Er is dus geen sprake van een mogelijke taalbarrière. Wij willen al onze klanten goed en duidelijk kunnen adviseren en zorgdragen dat zij begrijpen welke diensten zij van ons afnemen. Open, helder en duidelijk. En geen verassingen achteraf.

Waarom Mixtus?

– Bewezen kennis en ervaring
– Advies en oplossingen op maat
– Een vaste contactpersoon
– Alle diensten op een maandelijkse factuur
– 24/7 bereikbaar

Heeft u interesse of wilt u overstappen of meer informatie over Glasvezel en onze diensten? Neem dan contact met ons op via 076 – 810 00 30 of bezoek onze website www.mixtus.nl

Mixtus Netherlands B.V.
Ceresstraat 13
4811 CA Breda

T 076 – 810 00 30
E advies@mixtus.nl