Progroup

Logo Progroup

Zekerheid. Altijd en overal. Dat is wat u zoekt. En dat is waar Progroup voor staat. Wij creëren en onderhouden een omgeving waarin mensen veilig en comfortabel kunnen leven en werken!

Progroup Telecom & ICT levert u snel en betrouwbaar internet over uw glasvezel en alles non-overbooked! De snelheid die u bestelt is ook daadwerkelijk voor u! En geen datalimiet!

Progroup verstrekt zelf de publieke IP-adressen; geen Ripe formulieren, geen rompslomp!

Daarnaast kunnen wij u aparte VLAN’s leveren voor andere diensten zoals o.a. VoIP en Back-up online. De diensten op deze VLAN’s kunnen wij integraal voor u verzorgen.

  • SIP trunks
  • Hosted telefonie
  • Vast-mobiele integratie
  • Unified Communications
  • Cloud oplossingen

Daarnaast is het huren van rackspace in een van onze Colo’s een wellicht interessante optie.

Overigens is het koppelen binnen een IP-VPN met andere vestigingen waar geen beschikking is van Midden-Brabant Glas ook een van de extra’s die wij u kunnen verzorgen.

Met ruim 30 jaar ervaring in de vaste telefonie van analoge en ISDN lijnen kunnen wij voor u een naadloze overgang naar VoIP verzorgen. Een besparingsanalyse is daarbij een vast onderdeel.

Progroup Telecom & ICT is als telecombedrijf geregistreerd bij Autoriteit Consument en Markt (ACM). Security is het bloed wat in onze aderen stroomt. Het internet wat wij leveren is standaard voorzien van Application Control, IPS, AV, Botnet IP/Domain en Antispam Services.

Met onze beveiligingsdivisie Protect Beveiligingen zorgen wij dat onze klanten niet alleen digitaal beveiligd zijn maar dat werkomgeving beveiligd is. Beveiliging tegen inbraak en beveiliging tegen brandgevaar. En dit alles op het hoogste niveau.

Met de overgang naar VoIP brengen wij voor u vooraf de consequenties voor de doormelding van de alarm- en/of de brandmeldinstallatie in kaart. De veiligheid van gebouwen en mensen moet geborgd blijven.

Progroup bestaat ruim 35 jaar en is als partner gevestigd bij u in de buurt.

Wij zijn een 24×7 organisatie die direct benaderbaar en persoonlijk aanspreekbaar is.

Graag lichten wij de diverse mogelijkheden van onze dienstverlening toe in een persoonlijk gesprek.

www.progroup.nl