Rono-IT

Logo Rono-IT

Rono-IT: Uw IT-specialist in de omgeving Waalwijk en Noord-Brabant.

Een optimaal bedrijfsnetwerk, een snelle en stabiele internetverbinding, een veilige opslag van gegevens, samenwerken in de cloud, e-mailen of telefoneren. IT maakt het mogelijk. Maar dan moet de techniek wel werken én veilig zijn.
Frustraties over netwerken met storingen, trage internetverbindingen, computers en printers die vastlopen, overvolle mailboxen als gevolg van spam, verouderde software of zorgen over onveiligheid zijn vervelend. Zover laten wij het niet komen. Wij zorgen voor een geoliede IT-omgeving, waarbij veiligheid voorop staat.
Omdat wij houden van ons vak vinden wij voor elke IT-vraag een oplossing. Eenmanszaak, midden- of kleinbedrijf, grote onderneming of onderwijsinstelling. Wij zorgen dat de techniek overal en altijd werkt.
Of het nu gaat om een netwerk met enkele of tientallen werkplekken, het installeren van firewalls, het uitvoeren van back-ups of gewoon advies. U kunt ons inhuren ter ondersteuning van uw IT of het gehele IT-beheer aan ons uitbesteden. Wij zorgen dat de techniek doet wat het moet doen, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werk.

Lees hier meer: https://www.rono-it.nl/