Signet

Logo Signet

Dat is niet zomaar een kreet, dat is onze missie. Elke dag weer, sinds 1996.

Connectie met het internet zorgt ervoor dat onze klanten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar zorgeloos gebruik kunnen maken van het internet. Dit internet is méér dan dat draadje uit de muur, het is een wereld van mogelijkheden. En werkt het een keer niet? Dan rusten we niet totdat we het opgelost hebben. En, meestal, merk u daar niets van. Daar zijn we best trots op, dat is onze belofte: altijd online.

Door onze samenwerking met meer dan 40 glasvezel- en diverse DSL-netwerken halen we een dekking van 90% op zakelijke netwerken in Nederland, waar anderen op 50% blijven steken. Behalve voor internet kunt u bij ons terecht voor Telefonie, Back-up Online, PIN, Alarm en TV over IP en diverse netwerk- en cloudtoepassingen.

Aan Bol.com, Philips, Funda, Fatboy, Rabobank, Royal Canin, Giant, Omroep Brabant, Vacansoleil en vele andere grote en kleine bedrijven in Nederland mogen wij inmiddels onze diensten leveren.

Wilt u meer lezen over onze diensten? Blader dan door onze website of download onze brochure: Signet welkom Wilt u meer lezen over onze diensten welke wij op het netwerk van Midden-BrabantGlas kunnen leveren? Ga dan naar http://signet.nl/middenbrabantglas

Vragen? Bel ons op 040 707 4 907 of stuur een e-mail naar info@signet.nl