TriNed

Logo TriNed

TriNed levert als onafhankelijke glasvezelprovider al meer dan 23 jaar internetdiensten door heel Nederland en heeft een focus op regionale glasvezelnetwerken zoals Midden-BrabantGlas. Glasvezel is uitermate geschikt voor snel en stabiel internet en daarom heeft een internetverbinding van TriNed altijd een snelheid van 500Mbps tot 1000 Mbps en wordt een draadloze router geoptimaliseerd voor deze snelheid meegeleverd.

Bij digitale televisie van TriNed is het beeld tot wel vijf keer scherper dan bij andere providers en omdat er gebruik wordt gemaakt van digitale televisie via coax (DVB-C) is het gebruik van ontvangers vaak niet nodig. Meerdere televisies zijn daarom zonder extra abonnementskosten aan te sluiten. Elke aansluiting wordt bij TriNed door een installatiemonteur aangesloten en geactiveerd. Zo bent u er zeker van dat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe glasvezelaansluiting.

Een glasvezelabonnement via Midden-BrabantGlas is al beschikbaar vanaf €13,50 per maand exclusief de maandelijkse bijdragen aan de Coöperatie Midden-BrabantGlas.

Meer informatie over de diensten en mogelijk van een abonnement bij TriNed kunt u vinden op www.trined.nl